close
تبلیغات در اینترنت
خرید دامنه
مبانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونل، کیتین، تغذیه طیور

میهن پاورپوینت

مبانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونل، کیتین، تغذیه طیور   توضیحات: 80صفحه فارسی (word) با منابع کامل   تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و فصل دوم پایان نامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی   خلاصه ای از کار: - مقدمه در 4 دهه ی اخیر آنتی بیوتیک ها به عنوان افزودنی های غذایی برای فراهم سازی آسایش…

مبانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونل، کیتین، تغذیه طیور

مبانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونل، کیتین، تغذیه طیور


 

توضیحات: 80صفحه فارسی (word) با منابع کامل

 

تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و فصل دوم پایان نامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی

 

خلاصه ای از کار:

- مقدمه

در 4 دهه ی اخیر آنتی بیوتیک ها به عنوان افزودنی های غذایی برای فراهم سازی آسایش دام و منافع اقتصادی به شکل بهبود عملکرد دام و کاهش هزینه های پرورشی،در تغذیه دام استفاده شدند (حجتی و رضائی،2010)آنتی بیوتیک ها این نقش خود را از طریق ممانعت از پاتوژن ها و بیماری های مرتبط با طیور برای بهبود تولید گوشت و تخم مرغ ایفا می کنند (آواد و همکاران،2009). ولی بعدها متوجه شدند که

......................

 

- غذاهای فونکسیونل1:

طول چندین دهه ی اخیر شاهد تغییرات واضحی در درک  نقش مواد غذایی در سلامت انسان شده ایم.در جهان صنعتی شده، توجه مصرف[1] کنندگان به نقش فعال غذاها در آسایش و افزایش طول عمر و به علاوه ممانعت از رشد و توسعه ی سرطان و بیماری های قلبی عروقی و پوکی استخوان، افزایش یافته است. در نتیجه ، اصطلاح جدیدی " غذاهای فونکسیونل" مطرح شدند (برنر و ادونل،1998; دیمر و گیبسون،1998;

..............................

-فیبرهای جیره ای:

اخیراً فیبر جیره ای به عنوان موضوع مهم فعالیت تحقیقی در تغذیه انسان و دام بیشتر مورد توجه بوده است، زیرا می تواند نقش مهمی را در حفظ سلامت انسان ایفا کند( مکوون-ایسن و برایت-سی، 1984; ادواردز،1995; شنیم و تینکر، 1995 ) در حالت کلی چنین بیان می شود که فیبرهای جیره ای ویسکوزیته

..............

-پروبیوتیک ها:

پروبیوتیک ها میکرواورگانیسم های زنده ای هستند که در صورت استفاده ، اثر مثبتی را روی سلامت میزبان خواهند داشت. که اساساً شامل گونه های باکتریایی متعلق به جنس های متفاوت از جمله لاکتوباسیلوس[2]، انتروکوکوس[3]، پریکوکوس[4] و باسیلوس[5] هستند(گویلوت،2009). مکانیسم های عمل

................

-پری بیوتیک ها:

پری بیوتیک ها، به عنوان اجزای غذایی غیر قابل هضم معرفی می شوند که با تحریک انتخابی رشد یا فعالیت تعداد محدودی از باکتری های کولون ، اثر مثبتی بر روی میزبان می گذارد .به عبارتی دیگر، پری بیوتیک ها مواد اولیه را برای میکروب های مفید دستگاه گوارش فراهم می کنند. تعداد زیادی از باکتری ها

..................

-کیتوزان[6] :

-تعریف کیتوزان و ترکیب آن:

کیتوزان (پلی بتا 1و4-2 آمینو 2 دی اکسی بتا دی گلوکو پیرانوز) یک ماده ی فیبری ناشی از کیتین و همو پلیمر دی استیله از ان- استیل گلوکزآمین است(شفرد و همکاران،1997).  به عبارتی دیگر کیتوزان هتروپلی ساکاریدی از واحد های  ان-استیل گلوکزآمین و دی- گلوکزآمین متصل شده با پیوند گلیکوزیدی (4-1)β است.در شکل 2-2- ساختار شیمیایی کیتوزان نشان داده شده است(للو و همکاران،2011). کیتین[7]، ( 2

.......................

-ویژگی های کیتوزان ها:

کیتین و کیتوزان غیر سمی (آرای و همکاران، 1968) بوده و بسیار شبیه به فیبر گیاهی سلولز هستند(جاناک و همکاران،2002). همانطوریکه در شکل 2-3 نشان داده می شود، تنها تفاوت کیتوزان و سلولز از نظر

................

-درجه ی دی استیلاسیون[8]:

همانطور که در بالا ذکر شد، فرآیند دی استیلاسیون شامل حذف گروه های استیل از زنجیره ی مولکولی کیتین و ایجاد ترکیب کیتوزانی با گروه آمینی با قابلیت واکنش شیمیایی بالا است. همین باعث تبدیل درجه.

...............

- وزن مولکولی[9]:

کیتوزان پلی مری با وزن مولکولی بالا است. مثل ساختارش، وزن مولکولی کیتوزان با توجه به منبع خام و

....................

-ویسکوزیته[10]:

ویسکوزیته یک فاکتور مهم در تعیین وزن مولکولی کیتوزان و تعیین کاربردهای تجاری آن در محیطهای

............

-قابلیت انحلال[11] :

در حالیکه کیتین در بیشتر حلال های آلی نامحلول است، کیتوزان براحتی در محلول های اسیدی رقیق و در

................

-چگالی حجمی[12]:

چگالی حجمی کیتین در میگو و خرچنگ به ترتیب 06/0 و 17/0 گرم در میلی لیتر است (شهیدی و

....................

-رنگ[13]:

پودر کیتوزان در طبیعت کاملاً نرم است و رنگ آن از زرد کمرنگ تا سفید تغییر می کند و این در حالی

....................

-امولسیون سازی[14]:

اگرچه کیتوزان به تنهائی قادر به ساختن امولسیون نیست، چو و همکاران(1998) گزارش کردند که ظرفیت

...............

-استخراج کیتوزان:

کیتوزان با استفاده از دی استیلاسیون الکلی کیتین که جزء ساختاری پوشش خارجی سخت پوستان است،.

................

-کلیاتی راجع به پسماندهای پوسته ی سخت پوستان دریایی [15]

تولید جهانی پس ماندهای سخت پوستان دریایی حدود 44/1 میلیون تن به ازای هر سال بر اساس ماده ی خشک است (هال و دی سیلوا،1992). پوسته ی سخت پوستان عموماً حاوی 50-30% ماده ی معدنی است

.................

-روش های استخراج کیتین از پس ماندهای پوسته سخت پوستان دریایی

-روش های شیمیایی[16] :

یک روش سنتی برای تهیه ی کیتین از پوسته سخت پوستان (پوسته ی خارجی) شامل دو مرحله ی اصلی است (شکل1): (1) جداسازی پروتئین- چداسازی پروتئین توسط تیمار الکلی (2) جداسازی کربنات

..................

-روش های بیولوژیکی[17]:

..................

-کتواولیگوساکاریدها[18]:

کیتو اولیگوساکارید (COS) براحتی توسط هیدرولیز شیمیایی یا آنزیمی پلی کیتوزان، که دومین پلیمر

...............

-نقش کیتوزان ها:

- فعالیت های بیولوژیکی کیتوزان:

از نقطه نظر تکنولوژیکی ، تجدید محصولات فرعی به دست آمده از فرآوری غذاهای دریایی ، به دلیل غنی

.................

-فعالیت های ضد میکروبی:

ویژگی مستند کیتوزان، فعالیت ضد میکروبی آن در مقابل قارچ ها، مخمر ها و باکتری های گرم مثبت و

..............

-فعالیت های ضد قارچی:

بدیهی است که فعالیت ضد قارچی محصولات کیتوزانی تحت تأثیر وزن مولکولی شان است. وزن مولکولی

.......................

-ظرفیت آنتی اکسیدانی کیتوزان:

ممکن است آنتی اکسیدان های سنتتیک و عوامل کلیت به منظور ممانعت از اکسیداسیون چربی به فرآورده

....................

-فعالیت های  فیزیولوژیکی کیتوزان

 توجه در حال افزایش به اثرات فیزیولوژیکی و تغذیه ای کیتوزان با توزیع اولین گزارش در مورد پاسخ

...................

-تأثیر کیتوزان ها بر روی کیفیت داخلی و خارجی تخم مرغ در مرغان تخمگذار:

تخم مرغ ها امروزه در سرتاسر جهان برای تأمین منبع پروتئینی با کیفیت بالا و دیگر مواد مغذی استفاده می شوند (کوک و بریگز،1986). درجه بندی تخم مرغ ها بر پایه ی وزن و فاکتورهای کیفیتی پوسته و بخش های داخلی تخم مرغ از جمله سفیده، زرده و برخی از شرایط غیر نرمال انجام می شود (استادلمن،1986a).

..........................

- اتلاف وزنی تخم مرغ:

........................

- واحد هاو:

واحد هاو اصطلاحی است که به وزن تخم مرغ و ارتفاع آلبومین ضخیم داخلی گفته می شود و برای اندازه

...............

- اندیس زرده:

.................

- رنگ زرده ی تخم مرغ:

رنگ زرده ی مطلوب بسته به شرایط جغرافیایی محل و عادات مردم تغییر می کند، ولی عموماً رنگ کمی روشن ترجیح داده می شود(بهال و همکاران،2003).

- رنگ پوسته تخم مرغ:

................

-آنالیز های مهم مرتبط با زرده ی تخم مرغ:

-کلسترول زرده:

بیماری های قلبی عروقی (CVD) منجر به مرگ در آمریکا و بیشتر کشورهای غربی می شود (براون و همکاران،1999(.

.....................

-خاصیت آنتی اکسیدانی زرده ی تخم مرغ:

زرده ی تخم مرغ حاوی اجزای لیپیدی زیادی است. از این اجزای لیپیدی، 65% تری آسیل گلیسرول،3/28،

................

-تأثیر کیتوزان ها بر روی پروفیل خونی:

.....................

-عوامل مؤثر در خصوصیات بیولوژیکی و فیزیولوژیکی کیتوزان:

..................

-کاربردهای کیتوزان:

.................

-تصفیه خانه ی فاضلاب:

اولین کاربرد تجاری کیتوزان در صنایع تصفیه فاضلاب است چون کیتوزان دارای بارهای مثبت بوده و به..................

-صنایع غذایی

صنعت فرآوری غذایی با هدف حذف خصوصیات کاربردی نامطلوب از جمله غلیظ شدن، ژلاتینه شدن،

.................

-در پزشکی:

در مطالعه ای که توسط کراتز و همکاران (1977) انجام شد، آنها بیان کردند که زمانیکه کیتوزان با بار مثبت

...............

-در وسایل آرایشی:

کیتوزان بطور وسیعی در سلامتی مو، بویژه در شامپوها و حالت دهنده ها به عنوان ترکیب اصلی و به دلیل

...............

-مقدار مصرف کیتوزان:

چنین گزارش شده است که کیتوزان یک غذای امن برای خوردن است (آرای و همکاران،1968) و به

.................

-خلاصه ای از مطالعات انجام شده راجع به کیتوزان

بالیکا رامیز و همکاران (2007) مطالعه ای با 80 مرغ گوشتی 6 روزه از سویه ی راس انجام دادند که این مرغان به 4 گروه تقسیم شدند (20 پرنده در هر گروه): 1)  گروه شاهد ; 2) گروه آلوده به سالمونلا.........................................

منابع:

Akiba Y, Takahashi K, Kimura M, H`1`irama S and Matsu- moto T.(1983). The influence of environmental temperature, thyroid status and a synthetic oestrogen on the induc- tion of fatty livers in chicks. British Poultry Science 24, 71-80                                                                  

Aleksandra balicka-ramsiz, Anna Wojtasz-pajak1, Bogumilapilarczyk and Alojzy Ramsiz(2007) The effect of chitosan on body weight and protection against Salmonella gallinarum infection in broiler chickens (short communication). Arch. Tierz., Dummerstorf 50 3, 288-293

 

 


[1] Functional foods

[2] Lactobacillus

[3] Entrococcus

[4] Pericoccus

[5] Bacillus

[6] Chitosan

[7] Chitin

[8] Degree of deacetilation

[9] Molecular weight

[10] Viscosity

[11] Solubability

[12] Bulk specific gravity

[13] Color

[14] Emulsification

[15] Marine crustacean shell waste

[16] Chemical method

[17] Biological method

[18] Chetooligosaccahrides

قیمت فایل فقط 27,000 تومان

خرید


مراحل خرید:


1- پیش از خرید محصول توضیحات آن را به دقت مطالعه کنید زیرا محتوای فایل شامل تمام آن چیزی است که در توضیحات نوشته شده (نه کمتر و نه بیشتر)

2- پس از انتخاب فایل مورد نظر خود روی دکمه "دانلود" کلیک کنید
3- در مرحله بعد و در قسمت "تکمیل فرم خرید" مشخصات خواسته شده را به دقت وارد کنید و سپس روی دکمه "پرداخت و دانلود فایل" کلیک کنید.

(ایمیل را بدون www وارد کنید. نمونه صحیح ایمیل: gsmyha@gmail.com)
3- در این مرحله به صفحه پرداخت وارد شده و با تمام کارت های عضو شتاب می توانید هزینه را واریز نمایید
4- پس از پرداخت موفق مجددا به سایت برگردانده می شوید و لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود و علاوه بر آن یک نسخه از فایل به ایمیل شما هم ارسال می گردد تا با خیال راحت فایل خود را دانلود کنید.

(در صورتی که ایمیل فایل ناب به صندوق ورودی شما نرسیده ، باید پوشه اسپم را در ایمیل خود باز کنید و آنرا به صندوق ورودی انتقال دهید تا لینک دانلود فعال شود)


چند نکته مهم:

* پس از خرید فایل تا سه روز فرصت دارید تا فایل را بررسی کنید و در صورتی که فایل مطابق با توضیحات ارائه شده نبود از طریق بخش "تماس با ما" جزییات خرید را برای ما ارسال کنید تا پس از بررسی ، هزینه پرداختی شما را به حسابتان واریز کنیم.


* برای خرید محصولاتی که کمتر از 5000 تومان قیمت دارند نمی توانید از کارت بانک ملی استفاده کنید چون بانک ملی این اجازه را به دارندگان کارت بانک ملی نداده و به همین دلیل پیشنهاد می شود که برای خریدهای کمتر از 5000 تومان از کارت سایر بانکها استفاده نمایید.


* اگر صفحه لینک دانلود ظاهر نشود علت آن گزارش تخلف فایل و غیر فعال شدن فایل از طرف سایت می باشد. در این شرایط از طریق بخش "تماس با ما" جزییات خرید را برای ما ارسال کنید تا پس از بررسی ، هزینه پرداختی شما را به حسابتان واریز کنیم.

1 در هنگام خرید فایل به هیچ وجه از وی پی ان استفاده نکنید زیرا به احتمال زیاد خرید شما موفق نخواهد بود.


* در هنگام خرید از مرورگرهای فایرفاکس و کروم استفاده کنید و به هیچ وجه از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده نکنید چون با توجه به آپدیت نشدن این مرورگر در چند سال اخیر ، در فرایند خرید و دانلود فایل اختلال بوجود خواهد آمد.

2 دانلود مرورگر گوگل کروم (نسخه 32 بیتی)

2 دانلود مرورگر گوگل کروم (نسخه 64 بیتی)

3 دانلود مرورگر فایرفاکس (نسخه 32 بیتی)

3 دانلود مرورگر فایرفاکس (نسخه 64 بیتی)


* برای حفظ کیفیت و همچنین دانلود آسانتر ، تمامی فایل ها فشرده شده و با فرمت rar یا zip آپلود شده اند. برای باز کردن فایل باید حتما نرم افزار win rar بر روی سیستم شما نصب شده باشد.

4 دانلود نرم افزار win rar (نسخه 32 بیتی)

4 دانلود نرم افزار win rar (نسخه 64 بیتی)


* در صورتی که از گوگل بصورت مستقیم به بخش دانلود وارد شده اید ، می توانید روی نام فایل کلیک کنید تا توضیحات فایل برای شما نمایش داده شود.

* برای سهولت دانلود فایل ها توسط شما عزیزان پیشنهاد می کنیم که از نرم افزار اینترنت دانلود منیجر استفاده کنید.

5 دانلود نرم افزار اینترنت دانلود منیجر

با آرزوی خریدی مطمئن برای شما

برچسب ها مبانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونل، کیتین، تغذیه طیور | مبانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونل | مبانی نظری غذاهای فونکسیونل، کیتین، تغذیه طیور | مبانی نظری کیتین، تغذیه طیور | غذاهای فونکسیونل | ممبانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونلانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونل | مقاله ای در مورد ممبانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونلانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونل | تحقیق در مورد ممبانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونلانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونل | پاورپوینت ممبانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونلانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونل | پروژه ی دانشجویی ممبانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونلانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونل | مطالعه ممبانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونلانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونل | دانلود تحقیق ممبانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونلانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونل | دانلود مقاله ی ممبانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونلانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونل | دانلود پاورپوینت ممبانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونلانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونل | دانلود پروژه ی ممبانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونلانی نظری کیتوزان، غذاهای فونکسیونل |
پاورپوینت های مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
محل تبلیغات شما
درباره ما
مرجع تخصصی دانلود پاورپوینت و پروژه
آرشیو
آمار سایت
  • کل پاورپوینت ها: 1760
  • کل نظرات : 3